RumpuGaala

SE TULEE TAAS - JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA, JOTAIN VIHREÄÄ!

RumpuGaala on rumpuyhteisön ja kouvolalaisen jalkapallon yhteinen juhlatilaisuus, jonka avulla potkaistaan kausi kunnolla käyntiin. Nyt viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on täynnä iloa ja yhteisöllisyyttä.

Gaala on samalla Peltirummun 15-vuotisjuhla Gaala.

RumpuPerheen pelailut:

Päivällä kello 11:00 - 13:00 on koko Rumpu-perheen yhteinen pelailuhetki Valkealan tekonurmella. Tyttöjengit, naiset ja miehet kisailevat erilaisissa pelimuodoissa ja tehtävissä mm. kuplafutis, parifutis, tarkkuuspotku, nopeuspotku. Musiikki ja pieni purtava luovat kunnon fiiliksen. Pelaajien perheet ja läheiset ovat tervetulleita tapahtumaan. Pohjolan Kuplafutis toteuttaa kuplafutispisteen.

Gaalan ohjelma

Ilta startataan juhlallisella GaalaBuffeella, juhlapuheilla ja muutamilla muistamisilla. Loppuillan ohjelma tarkentuu Gaalan lähetessä, mutta perinteiset RumpuVisa, TarkkuusSkabailut ja bilebändi ovat osa juhlaa. Kenties jotain yllättävää tapahtuu?

Ohjelma:

11:00-13:00 RumpuPerheen pelailut, Valkealan tekonurmella

15:00-17:00 Tyttöjen oma Gaala

18:00 Ovet avautuu, avauspuheet

18:30 GaalaBuffee

19:30 Palkitsemiset

20:00 - 00:00 Ohjelmaa ja livemusaa

- TarkkuusSkabailut, tikanheitto ja potku

- Live Unit- bilebändi, Sami Vastamäki ja Toni Mäkelä

Kuka voi tulla tilaisuuteen - kuka vain!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta tai Rummun toiminnasta kiinnostuneet. Olit sitten entinen tai nykyinen pelaaja, vapaaehtoinen toimihenkilö, yhteistyökumppani, kannatusjäsen, innokas fani, pelaajan läheinen tai kaveri, facebook- seuraaja tai muuten vain kiinnostunut jalkapallosta ja juhlimisesta, niin tule paikalle yhdessä aveccisi kanssa viettämään hauska ilta iloisin mielin.

GaalaBuffee ja illalliskortti

GaalaBuffeen sisältää koko paketin - alkuruosta ja jälkiruokaan. .

Tilaisuuteen oikeuttavan illalliskortin hinta on 20,00 euroa / hlö. Illalliskortti tulee olla maksettuna 7.4. mennessä Rummun tilille FI12 5200 0620 0496 16 viitteellä 21102.

Rumpugaala järjestetään Juhlatila Tuulensuojassa, Hallituskatu 9. Tilaisuuden maksimikapasiteetti on 120 henkeä.

Pukeutuminen - jotain vihreää!

Pukeutua saa tyylikkäästi, mutta se ei ole juhlan pääasia. Pukukoodi voisi olla casual/ smart casual. Jotain vihreää voisi löytyä myös asustasi!

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella

RUMPU ON JUHLA ASIA!

Ilmoittautuminen RumpuGaalaan

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisätiedot ja kysymykset:

ESA: esa.akerblom@kantolanrengas.fi / 040 531 9950