RumpuGaala

KEVÄÄN FUTISMAISIMMAT BILEET!

RumpuGaala on rumpuyhteisön ja kouvolalaisen jalkapallon yhteinen juhlatilaisuus, jonka avulla potkaistaan kausi kunnolla käyntiin. Nyt viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on täynnä iloa ja yhteisöllisyyttä.

Gaalan ohjelma

Tänä vuonna Gaala järjestetään todella tyylikkäässä ja hauskassa paikassa, Kouvolan Teatterin Klubilla (alla kuva). Ilta startataan juhlallisella GaalaBuffeella, juhlapuheilla ja muutamilla muistamisilla. Loppuillan ohjelmaan kuuluu perinteisesti RumpuVisa, TarkkuusSkabailut ja bilebändi. Tänä vuonna on myös todella mielenkiintoista uutta viihdeohjelmaa; Koko Rumpu Leipoo, Pitääkö olla huolissaan - Kouvolan futis? ja BumtsiBum.

Ohjelma:

(15:00-17:00 Tyttöjen oma Gaala)

18:00 Ovet avautuu, avauspuheet

18:30 GaalaBuffee

19:30 Palkitsemiset

20:00 - 00:00 Ohjelmaa ja livemusaa

- TarkkuusSkabailut, tikanheitto ja potku

- Koko Rumpu leipoo- MokkapalaChallenge

- Pitääkö olla huolissaan- Kouvolan futis? TV:stä tutun formaatin viihteellinen versio, jossa mukana Kouvolan futiksen entisiä tähtiä ja vaikuttajia.

- BumtsiBum- musavisa - mikä joukkue on Rummun kovin musatietäjä? Vai viekö Esa yksin voiton?

- Mäkelä & Vastamäki Band

Kuka voi tulla tilaisuuteen - kuka vain!

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki jalkapallosta tai Rummun toiminnasta kiinnostuneet. Olit sitten entinen tai nykyinen pelaaja, vapaaehtoinen toimihenkilö, yhteistyökumppani, kannatusjäsen, innokas fani, pelaajan läheinen tai kaveri, facebook- seuraaja tai muuten vain kiinnostunut jalkapallosta ja juhlimisesta, niin tule paikalle yhdessä aveccisi kanssa viettämään hauska ilta iloisin mielin.

Illalliskortti

Tilaisuuteen oikeuttavan illalliskortin hinta on 22,00 euroa / hlö. Illalliskortti sisältää GaalaBufeen. Illalliskortti tulee olla maksettuna 26.3 mennessä Rummun tilille FI12 5200 0620 0496 16 viitteellä 21102.

Rumpugaala järjestetään Kouvolan Teatterin Klubilla, Salpausselänkatu 38 (sisäänkäynti keilahallin puolelta). Tilaisuuden maksimikapasiteetti on 100 henkeä.

Pukeutuminen

Pukeutua saa tyylikkäästi, mutta se ei ole juhlan pääasia. Pukukoodi voisi olla casual/ smart casual. Voit myös vapaasti hassutella.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella

RUMPU ON JUHLA ASIA!

PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN- PANELISTIT:

Henri Halonen
Mika Lönnström
Heikki Pulkkinen
Esa Åkerblom

Ilmoittautuminen RumpuGaalaan

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisätiedot ja kysymykset:

ESA: esa.akerblom@kantolanrengas.fi / 040 531 9950