Rumpu kaatoi niukasti LappeeJK:n

12.8.2016

FC Peltirumpu - LappeeJK  1 - 0  ( 1 - 0 )

Yllättävän hankalaksi vastukseksi Rummulle osoittautunut LappeeJK kaatui lopulta Lehtomäessä Jere Sjögrenin maalilla.

Ensimmäisen puoliajan Rumpu kyllä hallitsi kenttätapahtumia, mutta pallon toimittaminen maaliin saakka osoittautui yllättävän hankalaksi. Kunnes Sjögren lähetti kaukaa ovelan säähavaintopallon kohti LappeeJK:n maalia ja kaikkien yllätykseksi seuraavaksi kaivettiinkin pallo maalista. 1-0 Rummulle.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue sai painetta Rummun puoliskolle ja Rumpu iski pääasiassa nopeilla vastaiskuilla. Kahdesti pallo livahti muutaman sentin ohi Lappeemaalin, ensin Raatikainen puski Räikkösen antaman matalan poikkisyötön hivenen ohi ja lopussa vierasjoukkueen panostaessa hyökkäkseen, Räikkönen ohitti puoleen kenttään nousseen maalivahdin ja lähetti pallon kohti tyhjää maalia, mutta myös tälläkin kertaa pallo livahti hivenen ohi.

Tärkeät kolme pistettä, mutta Rumpu teki pelistä itselleen turhan vaikean. Rummun alakerta tyytyi liian helposti antamaan pitkää palloa ylös, vaikka tilaa rohkeammallekin pelaamiselle olisi ollut.

Vastaavasti kuitenkin puolustuspelaaminen oli tutun jämäkkää, tällä kaudella vastustajat ovat saaneet pallon Rummun maaliin vain 9 kertaa kun pelejä on pelattu 12.

Ottelun pöytäkirja:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&512147&M3