Rumpu vankisti asemiaan sarjan kärjessä

20.6.2016

FC Peltirumpu - Kultsu FC / 2   3-0  ( 0-0 )

Toimitusteknisistä syistä otteluraportti tulee hiukan jälkijunassa, mutta tulee kuitenkin.

Ottelun alkuasetelma oli hyvinkin selkeä: FC Peltirumpu sarjan kärjessä ja vierasjoukkue sarjan hännillä. Ja ennakkoasetelmien mukaisesti peli kulkikin, tosin maalinteko oli aikamoista tervanjuontia ensimmäisellä puoliajalla. Tekopaikoille kotijoukkue kyllä pelasi mallikkaasti, mutta maaliin ei palloa saatu lukuisista yrityksistä huolimatta.

Rummun päävalmentaja Simo Marttila teki puoliajalla fiksun liikkeen ja nosti topparina pelanneen Laherton keskikentälle ja vaihtoi vikkeläjalkaisen Lanun kärkeen. Ja tulostakin alkoi tulla, Rumpu takoi 7:ssä minuutissa 3 maalia ja peli oli selvä.

Kotijoukkue nosti jalan kaasulta ja loppuaika vain pelailtiin, Rumpu ei kuitenkaan antanut minkäänlaista mahdollisuutta vierasjoukkueen päästä takaisin peliin.

Rumpu suoritti joukkueena tasaisesti, esiin voi kuitenkin nostaa Jussi Lanun, jonka liike toi lisää vaarallisuutta Rummun hyökkäyspeliin, sekä keskikentällä raataneen Jukka Kujalan, joka myös teki vapauttavan 1-0 osuman.

Samalla kierroksella Rummun pahimmat kilpakumppanit kompastelivat, joten Rumpu nousi yksinään sarjan kärkeen. Paikalle, josta joukkue ei toivottavasti enää luovu.

Maalit:

1 - 0  54.min Kujala

2 - 0  59.min Lanu

3 - 0  61.min Pulkkinen

Ottelun pöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&512171&M3