Valjun makuinen piste tuomisina Lappeenrannasta

3.6.2016


Lappee JK - FC Peltirumpu 1 - 1  ( 1 - 1 )

Mietteet kärkiottelusta päävalmentajan kynästä:

” Ensimmäinen puoli-aika oli meiltä erittäin hyvää pelaamista, mutta viimeistely huonoa. Realistiset paikat oli 3-4 maaliin ja peli olisi ratkennut.

Toisella puoli-ajalla peli hajosi ja syytä siihen pitää miettiä tarkasti, mutta siitä huolimatta paikkoja oli voittomaalin tekemiseen.  Juhiksella oli yksi torjunta pelissä, mikä kuvaa sitä, kumpi joukkue ottelua hallitsi ja loi maalipaikkoja. Haluaisin, että pelaajat vielä enemmän pelin aikana ja pelin sisällä tekisivät huomiota siitä, miten esim. vastustaja pelaa ja tässä tapauksessa, miten vastustajan maalivahti pelasi. Pelin jälkeen tehtävät huomiot ovat myös hyviä ja osoittavat, että asioita kuitenkin ajatellaan, mutta pelin kannalta ne tulevat liian myöhään.

Yksi positiivinen asia joukkueen kannalta oli Jussi Lanun paluu pelikuntoon ja tehty maali. Kunhan saa treenejä alle, niin hyökkäys saa kaivattua vahvistusta muuten niin loukkaantumisen runtelemalle osastolle.

Tasapeli maistui tappiolta, niin selkeästi parempia oltiin kenttäpelissä, mutta ensi keskiviikkona IPS saapuu Lehtomäkeen ja silloin on taas mahdollisuus kolmeen pisteeseen. Siihen peliin saadaan mukaan myös LJK pelistä  poissa-olleet isänmaan puolustajat ja toivotaan, että ”sodasta” olisi saatu taistelumieli mukaan”

Maalit:

0 - 1  15.min Lanu

1 - 1  39.min Partanen

Ottelun pöytäkirja:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&512182&M3