Keskitalo Rummun valmennustiimiin

10.1.2015

Mane oli mukana eilen jo harjoituksissa.

FC Peltirumpu saa vahvistusta valmennusosastolle, kun Mauri Keskitalo liittyy valmennustiimiin. Keskitalolle Rumpu ei ole ihan uusi juttu, sillä viime kaudella Mane pelasi Rummun reservijoukkueessa Rumpu FC:ssä (6-div.).

Keskitalon ammattilaisura ei esittelyjä kaipaa. Hänet muistetaan taitavana ja rauhallisena viimeistelijänä. Monet seurat saivat nauttia Manen maalintekotaidoista, mutta parhaiten hänet muistetaan MYPA:n paidasta. Kenties mieleenpainuvin muisto Manesta koko futisyhteisölle oli maali Anfield Roadilla Liverpoolia vastaan vuonna 1996. Mane on valittu myös Veikkausliiga legendaksi vuonna 2007.

Rummulle Keskitalon liittyminen valmennustiimiin on iso juttu. Kokeneen pelimiehen neuvot ja ajatukset etenkin hyökkäyspelin ja maalintekemisen suhteen ovat erittäin tervetulleita.

Seuran valmennustiimissä jatkavat myös viime kauden koutsit. Jari Sippula jatkaa päävastuussa ja pelaajavalmentajat Heikki Pulkkinen, Petteri Mäkelä ja Joona Venäläinen ovat apuna. Manen tulon myötä valmennustiimin roolituksia ja vastuita tullaan vielä uudelleen rakentamaan.

- Manen saaminen mukaan oli hieno juttu. Valmennustiimin voidaan sanoa olevan todella kovaa luokkaa näihin karkeloihin. Manen tuki Kallelle on erittäin tärkeä etenkin, kun muut valmennustiimin jäsenet ovat kentällä. Näin myöskin Heikki, Joona ja Petteri voivat keskittyä pelaamisen entistä paremmin. Uskon myös, että Manen apu hyökkääjille näkyy kaudella entistä suurempina maalimäärinä, kommentoi tyytyväinen puheenjohtaja- manageri Esa Åkerblom.

Entisen Veikkausliiga- maaliruiskun liittyminen Rummun tiimiin on erittäin tervetullut uutinen koko kouvolalaiselle futikselle. Pohjois-Kymenlaakson futispiirit ovat tällä hetkellä shokissa MYPA:n haastavasta ja todella vaikeasta tilanteesta. Peltirumpu toivoo, että MYPA:n tilanne ratkeaa mahdollisimman positiivisesti. Rumpu toivottaa tsemppiä ja jaksamista koko MYPA- yhteisölle.