Uutiset

Lauantaina 16.8. kello 14.00 nähdään sarjan kovakuntoisimpien joukkueiden välien selvittely. Tiedossa on huikea jalkapallojuhla, sillä molemmat joukkueet pelaavat tällä hetkellä hurmoksessa ja pyrkivät aktiiviseen jalkapalloon. Ennen kevätkierroksen kohtaamista PEPO ja Rumpu olivat vielä nollakerholaisia, miten on mahdollista, että kuntopuntari on käännetty parissa kuukaudessa päälaelleen?
FC Peltirumpu kohtaa perjantaina yhdessä kauden hienoimmista tapahtumista Kotajärven Pallon. Ottelu pelataan Kuukanniemen huikealla stadionilla klo 18.30. Perjantai-illan muut menot kannattaa nyt perua ja suunnata kohti idyllistä kesäiltaa!
Tiistai-illan helteisessä paikalliskohtaamisessa nähdään kahden eri suuntaan seilaavan purren kohtaaminen, törmäyskurssille joudutaan siis väkisinkin. Kotijoukkue Sudet johtaa sarjaa, mutta on jäänyt jo kolmesti peräkkäin ilman voittoa. FC Peltirumpu sen sijaan on saanut tuulta purjeisiinsa kolmen ottelun voittoputkesta.
SEN KOVIMMAN syyskierros alkaa vihdoinkin. Kauan odotettu avausottelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden revanssiin Savonlinnan Työväen Palloseuraa vastaan. STPS otti tämän viikon keskiviikkona musertavan ylivoimaisen 7-1 kotivoiton IPS:sta. Kevätkierroksella STPS vei Rummulta pisteet maalein 3-1 ottelussa.
RSS ATOM