Uutiset

FC Peltirumpu saa vahvistusta valmennusosastolle, kun Mauri Keskitalo liittyy valmennustiimiin. Keskitalolle Rumpu ei ole ihan uusi juttu, sillä viime kaudella Mane pelasi Rummun reservijoukkueessa Rumpu FC:ssä (6-div.).
Rummun kolmas Look Alike- video on julkaistu. Käy tsekkaamassa se cornerista ja äänestä samalla suosikkiasi. Lisäksi voit käydä Rummun facebook-sivuilla tykkäämässä ja kommentoimassa videota. Tykkääjien kesken arvotaan pelipaita ja osuvin kommentti palkitaan myös pelipaidalla. Mielenvikast läppändeerost!
Vuosi sitten Voikkaalta kuului surullisia uutisia. Perinteikäs ja legendaarinen Voikkaan Pallo-Peikot luopui Kolmosen paikastaan. Seurassa pelasi useita laadukkaita pelaajia, joista Petri Marttila ja Joona Raatikainen (sekä jo aiemmin esitelty Jarkko Iiskola) valitsivat uudeksi osoitteekseen FC Peltirummun.
Kouvolan edellinen vihreäpaitainen suuruus FC Kouvola kantoi soihtua 90-luvulla, seuran tarina oli lyhyt ja sen loppu tyypillinen. Mikään tähtitarha se ei koskaan ollut, mutta kasivitosten helmet Joni Koskinen ja Jukka-Pekka Laherto edustavat yhä vihreäpaitaista Kouvolaa.
Rummun puolustusosasto alkaa rakentua aika kivasti, kun Markus Karlsson ja Jarkko Iiskola jatkavat seurassa. Jarkko Iiskolan debyyttikausi oli vaikuttava ja erityisesti hänen nopeudesta oli todella paljon iloa niin puolustuspäässä kuin hyökkäyspäässäkin. Markus ”Make” Karlsson on luutinut Rummun puolustuksessa jo usean vuoden ajan ja viime kaudella päästiin taas nauttimaan taitavan topparin pallollisesta osaamisesta.
Viime kauden voittoputken aikana pelaajia kierrätettiin paljon, mutta keskikentän pohjalle valittiin mahdollisimman usein Jukka Kujala ja Jere Sjögren. Hienosti yhteen pelaavat ja toisiaan täydentävät pelimiehet olivat monesti kääntämässä pelejä Rummun eduksi.
Jyri Ruikka ja Heikki Järvisalo jatkavat uraansa Rummun vihreissä myös kaudella 2015. A-junnuikäinen Ruikka pääsi viime kaudella hienosti mukaan miesten peleihin ja pitkänlinjan Rumpulaisena tunnettu Järvisalo nousi syyskierroksella vahvaan kamppailuun laitapakin tonteista.