Uutiset

Kouvolan Peltirumpu ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 26.1.2013 kello 18:30 alkaen Kuusankoskella (Pirttitie 14). Aiheina mm. hallituksen, sen jäsenten ja tilintarkastajan valitseminen. Jäsenet tervetuloa.
Kovaa työtä keskikentän keskustassa tehneet Joni Koskinen, Jukka Kujala ja Heikki Pulkkinen pelaavat myös kaudella 2013 Rummussa. Usein pitelemättömän kolmion luoneet miehet ovat tärkeä linkki ensi kaudenkin pelinrakentelussa.
Rummun puolustuspää vahvistuu, kun Esko Pirinen liittyy joukkueeseen. Vahva ja juoksuvoimainen laitapakki tuo vääntövoimaa ja liikkuvuutta miehistöön.
Viime kaudella suuresta osasta joukkueen tehoista vastannut kolmikko pelaa ensi kaudellakin vihreä-valkoisissa. Niko Hänninen, Toni Marttila ja Lasse Sankala (Tupu, Hupu ja Lupu) tekevät ensi kaudella tuhoja ja tehoja Kaakon Kolmosessa.
Rummun valmennuksessa puhaltaa uudet tuulet, kun valmennuksen päävastuun kaudelle 2013 ottaa Joona Venäläinen (28). Venäläinen on uudensukupolven valmentaja, joka on ehtinyt hankkia menestyksekästä kokemusta ja huippukoulutusta (UEFA B) valmennuksesta.