Uutiset

Panu Penttinen, Toni Marttila, Joona Raatikainen ja Jussi Lanu pistävät päälleen ensi kaudellakin vihreän paidan. Viime kaudella nämä miehet iskivät yhteensä 24 maalia.
Niko Harjula ja Tomi Räikkönen hyökkäävät ensi kaudella Rummussa. Maaliahneet pelimiehet tuovat kaivattua tehoa yläpäähän.
Maalivahtiosastolle surullisia ja mukavia uutisia. Mikko Mäntynen joutuu jättämään jalkapallokentät nilkkavamman vuoksi ja samalla Olli Pöntinen, Eetu Karjalainen ja Miska Ek liittyvät Rummun maalivahtivahvuuteen. Ensi kaudella joukkueessa on neljä maalivahtia, kun Juha-Matti Mäkelä jatkaa tolppien välissä. Alakertaa alkaa muotoutumaan todella vahvaksi, kun Pete Marttila ja Iiro Arima ovat mukana myös jengissä.
Jarkko Iiskola, Toni Inkeroinen, Markus Karlsson ja Heikki Järvisalo poulustavat kaudella 2016 Rummun maalia. Nelikon jatkaminen luo vahvan pohjan alakertaan.
Simo Marttilan johtama valmennustiimin ja joukkueen taustat on saatu pakettiin. Uutta verta taustoihin tuo Aatto Inkeroinen, joka ottaa huoltolaukun harteilleen.
RSS ATOM