Uutiset

Rumpu- Cornerin Look-Alike- kilpailun äänestys päättyi 15.2., joten on aika tutkailla tuloksia. Äänestystilanne säilyi tiukkana loppuun asti ja ääniä tuli yhteensä huimat 112 kpl.
Perjantaina Rumpu jatkaa Suomen Cup- taivaltaan, kun vastaan asettuu kotkalainen KTP. Perinteikäs kotkalainen seura on vahvistunut talven aikana todella paljon ja lukeutuukin ensi kaudella 2. divisioonan ykkössuosikeihin.
Peltirummun kapteenisto äänestettiin joukkueen sisäisesti ennen hiihtolomaa. Kapteeniston kokoonpano koki pieniä muutoksia viime vuoteen verrattuna; kapteeniksi valittiin Heikki Pulkkinen ja varakapteenit ovat Petteri Mäkelä, Gerbaw Byman ja Niko Hänninen.
Peltirumpu aloittaa kilpailullisten otteluiden pelaamisen jo huomenna, kun Suomen Cup pyörähtää käyntiin kello 20:30 Hyypiä- areenalla. Rumpu pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettuu Popinniemen Ponnistus (5. div). Niko Hänniselle Suomen Cup on mieluisa ja tärkeä kilpailumuoto.
Rummun nuorempaa osastoa edustavat Gerbaw Byman, Markus Karlsson ja Marko Åhman pelaavat ensi kaudellakin Rummussa. Kaikki ovat Myllykosken Pallon juniorikoulun käyneitä ja kotoisin ”Mylsän” suunnalta.
RSS ATOM