Uutiset

Tuloksellisesti vaihtelevissa merkeissä päättynyt talvikausi päättyi 2-4-tappioon HIFK:n A-junioreille. Ottelu pelattiin erinomaisessa säässä Keski-Espoon urheilupuiston tekonurmella, joka antoi molemmille joukkueille mahdollisuuden venyä parhaimpaansa.
Rumpu tahtoi lauantaina pitkän urakan Sarkolan tekonurmella. Rankan rupeaman anti oli kokonaisuudessaan positiivinen ja hopeamitalit lämmittivät kylmän ja kostean päivän päätteeksi.
Rumpu-cornerista tärähtää aivan mieletön paneelikeskustelu paikallisten huippuvalmentajien kesken. Nyt keskustellaan futiksesta suoraan ja avoimesti. Mitä mieltä valtakunnallisestikin menestystä niittäneet valmentajat ovat peliin liittyvistä yleisistä fraaseista, kiveenhakatuista käsityksistä ja väsyneistä latteuksista? Se selviää nyt! Mukaan on otettu näkemystä myös kansallispelimme huipulta.
FC Peltirummun yhteisö vahvistuu, kun naisten joukkue aloittaa toimintansa. Naiset tulevat pelaamaan Kaakkois- Suomen piirin 7 v 7- sarjaa.
Miikka Sulevan, Matti Hermusen ja Heikki Järvisalon jatko Peltirummussa oli selvää jo heti viime kauden jälkeen. Talven aikana Kuusankoskelta kotoisin olevat rumpulaiset ovat harjoitelleet mallikkaasti ja ovat hurjassa iskussa.
Rummun härkäviikot saivat jatkoa Imatralla, josta viime kerralla oli tuloksena kipakka tappio PEPO:n vieraana. Kahden edellisen viikon tapaan joukkueen nimilista jäi suppeaksi, mutta onneksi kokoonpanoon saatiin täydennystä KJP:n B-junnuista.
Laherto Rumpuun (26.3.2013)
Jukka-Pekka Laherto on siirtynyt kaudeksi 2013 FC Peltirummun joukkueeseen. Pari kuukautta joukkueen mukana treenannut Jukkis on päässyt hyvin sisään ryhmään.
RSS ATOM