Uutiset

FC Peltirumpu kohtasi kolmosen kärkitaistoissa viihtyvän SavU:n. Värikäs ja tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta savilahtelaisten niukkaan 1-2 voittoon.
Rumpu koki tappion pitkän kaavan mukaan Regions' Cupissa sunnuntaina. Helsinkiläinen SAPA/2 vei voiton jatkoajan ja rankkarikisan jälkeen. Tulos 0-0 (0-0, rp. 3-4).
Ensimmäinen Kouvolan paikallispeli oli Rummulta kauden huonointa peliä. Pape oli ärhäkämpi lähes koko ottelun, eikä Rumpu saanut palloa haltuun. Tulos 4-2 (1-0)
Rumpu otti perjantaina ensimmäisen voittonsa Kotajärven Pallon kustannuksella. Ilman maaleja 2 ensimmäistä ottelua pelannut Rumpu sai nyt maalihanat auki ja ottelu päättyi 6-2- voittoon.
Rummun historian ensimmäinen Kolmosen ottelu päättyi niukkaan tappioon Joutsenon Kultsua vastaan. Pelitapahtumat ja varsinkin ottelun alku kertoivat kuitenkin päinvastaista tarinaa. Rumpu hallitsi pallollista peliä, mutta hyökkäyskolmanneksella kotijoukkue ei pystynyt olemaan tarpeeksi vaarallinen. Kultsu pelasi erittäin varmaa ja virheetöntä puolustuspeliä, ja iskivät nopeilla vastahyökkäyksillä.
RSS ATOM