Uutiset

Rumpu kävi hakemassa Ruonalan hallista Kotkasta jatkopaikan Suomen Cupin 2. kierrokselle. Alemman sarjatason Popo antoi erinomaisen vastuksen ja ottelu päättyi tiukkoihin lukemiin 2-3 (1-1). Rummulla oli mukana peräti seitsemän uutta pelaajaa, jotka esitellään seuraavassa.
Peltirumpu aloittaa talvikauden heti virallisella ottelulla. Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Popinniemen Ponnistus (5. div.).
Toni Marttila ja Marko Åhman pelaavat myös kaudella 2014 FC Peltirummussa. Molemmat miehet ovat parhaimmillaan laidalla hyökkäyssuuntaan liikuttaessa.
Matti Hermunen ja Miikka Suleva ovat mukana ensi kaudellakin Rummun joukkueessa. Molemmat ovat pitkänlinjan rumpulaisia ja erikoistuneet talvella hiihtoharrastukseen Nauhan metsissä.
Fc Peltirummun valmennustiimi on kasassa. Valmennustiimi saa kovanluokan vahvistuksen, kun kokennut ja osaava Jari Sippula liittyy ryhmään. Viime kauden valmennustiimin kaikki kolme jäsentä jatkavat myös valmennuksessa.
Gerbaw Byman ja Markus Karlsson ovat tehneet hienon päätöksen ja pelaavat Rummussa kaudella 2014. Puolustuspäässä viihtyvät MYPA- kasvatit osoittivat viime vuonna olevansa kovia kolmosen pelureita.
Peltirumpu saa 2 uutta vahvistusta kaudelle 2014. Aikaisemmin Rummussa pelannut Arto Uotila ja Keravalta Kouvolaan muuttanut Jere Sjögren liittyvät Rummun joukkueeseen.