Uutiset

Rummun otteluruuhka ei helpota kuin pelaamalla, joten lauantaina on edessä Mikkelin reissu. Kotijoukkue Savilahden Urheilijat on yksi sarjan suurimmista ennakkosuosikeista eikä sen tappiosarakkeessa ole vielä merkintöjä. Rumpu lähtee matkaan lievästi siipirikkoisena, mutta sitäkin motivoituneempana ja yhtenäisempänä pakettina.
Rumpu voittoon (22.5.2014)
FC Peltirummun kotiottelut jatkuvat tänään Lehtomäessä Kotajärven Palloa vastaan. KoPa tunnetaan ainutlaatuisen tunnelmallisesta kotikentästään, joka tarjoaa maistiaisen kauniista Lemin säräpitäjästä. Viime kaudella Rumpu voitti kotona 6-2 ja KoPa tasasi puntit viemällä syyskierroksen kohtaamisen 2-1.
Arpaonni antoi Rummulle toisen Savonlinnan reissun kuukauden sisään, sarjan avauskierroksellahan Rumpu kohtasi STPS:n huonolla menestyksellä. Toukokuun otteluohjelma on molemmilla joukkueilla suht tiukka. STPS käväisi eilen Mikkelissä MiKin vieraana (ottelu päättyi MiKin 3-1 voittoon) ja Rumpu kohtaa ensi keskiviikkona KoPan Lehtomäessä.
Historian ensimmäinen VIIDAKKORUMPU.tv- lähetys on julkaistu. Videolta näet viime viikon Rumputunnelmia mm. haastattelut, tunnelmat otteluista naisten ja miesten otteluista, kuumimman uutiset.
Kolmosen kolmannen kierroksen helmenä tarjoillaan kahden nollakerholaisen kohtaaminen eli vanha kunnon jumbofinaali. Rummun ja PEPO:n nollasarake kertoo Kolmosen kovasta tasosta ja toisaalta korostaa sitä tosiasiaa, ettei kummankaan joukkueen peli ole vielä valmista.
RSS ATOM