Uutiset

FC Peltirumpu 5 – 0 Haminan Pallo-Kissat Kaunis kesäinen keskiviikko ilta. Ei vielä itikoita, paarmoja tai muita inisijöitä (pois lukien yksi HaPKin fani selän takana) häiritsemässä. Siis täydellinen ilta ”sille kovimmalle” eli kaakon kolmoselle. Lehtomäen hornankattilaan oli eksynyt Pallo-Kissat Haminasta
Jyri Ruikka, Jere Sjögren, Jukka-Pekka Laherto, Miikka Äijö ovat viimeisiä vahvistuneita jatkajia viime kauden joukkueesta. Kapteenisto on myös äänestetty joukkueen kesken.
Viime perjantaina Rumpu kävi pelaamassa Suomen Cupin ottelun Peli-Karhuja vastaan Ruonalan hallissa. PeKa voitti vauhdikkaan ja sekavan ottelun 3-2.
Vuoden tauon pitänyt Gerbaw Byman palaa Peltirummun edustusjoukkueeseen - hyvä uutinen. Hyvä uutinen on myös se, että keskikenttämiehet Jukka Kujala ja Marko Åhman jatkavat Rummussa.
Kokeneemman kaluston kanssa on päästy myös sopuun pelaamisesta. Jani Suuronen, Jussi Mäkelä ja Heikki Pulkkinen ovat talvikauden normaalisti mukana jengissä ja kevään jälkeen tarkastetaan jokaisen tilannetta. Nuori Teemu Levänen Papesta on try out- sopimuksella alkuvuoden.
RSS ATOM